سیر سیاه برای کبد 9

فواید معجزه گر خوراکی‌های تلخ برای سلامت کبد

سیر سیاه چه فایده‌ای دارد؟، سیر سیاه به عنوان یک ماده غذایی فرآوری‌شده از سیر تازه، دارای خواص بی‌شماری برای سلامت بدن است. فرآیند تخمیر باعث افزایش آنتی‌اکسیدان‌ها، پلی‌فنول‌ها و سایر ترکیبات مفید در سیر سیاه می‌شود که در کاهش التهاب، تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد قلب و عروق نقش دارند. علاوه بر این، مصرف سیر سیاه می‌تواند به کاهش فشار خون، بهبود عملکرد کبد و کمک به کنترل قند خون کمک کند. با توجه به خواص ضد اکسیدانی سیر سیاه که به بهبود و حفاظت از سلامت کبد کمک می‌کند، مصرف منظم این ماده می‌تواند به حفظ سلامت کبد و جلوگیری از بروز بیماری‌های کبدی کمک کند.

همه می‌دانیم که سیر باعث افت فشارخون می‌شود در حدی که برخی از افراد با مصرف سیر دچار بی‌حالی و ضعف می‌شوند. سیر به دلیل داشتن ترکیبات فعالی مثل آلیسین فشار خون را بسیار پایین می‌آورد. سیر با جلوگیری از تولید آنژیوتانسین II، افزایش تولید سولفید هیدروژن و اکسید نیتریک و خواص ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی خود، می‌تواند فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش دهد.

فرآیند تخمیر سیر تازه باعث می‌شود که ترکیبات فعالی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) به میزان قابل توجهی افزایش یابند. این ترکیب به شل شدن رگ‌های خونی و بهبود جریان خون کمک می‌کند، که در نهایت منجر به کاهش فشار خون می‌شود. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی را تا حد زیادی کاهش دهد. افرادی که در معرض فشار خون بالا، کلسترول بالا یا مشکلات قلبی هستند، می‌توانند با گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی خود از اثرات محافظتی آن بهره‌مند شوند. واکنش‌های شیمیایی که در اثر تخمیر در سیر اتفاق می‌افتد باعث می‌شود میزان آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر به میزان قابل‌توجهی افزایش پیدا کند.

بدن به طور طبیعی در مقابل حملات میکروبی و ویروسی واکنش نشان می‌دهد، که می‌تواند به التهاب و درد منجر شود. اما در برخی موارد، سیستم ایمنی به اشتباه عوامل داخلی یا حتی عوامل بدون ضرر مانند گرده‌ی گل‌ها را تهدید می‌پندارد. سیر سیاه به عنوان یک ماده غذایی طبیعی با خواص ضد آلرژیک و ضد التهابی می‌تواند در کنترل واکنش‌های نادرست بدن مؤثر باشد. خواص سیر سیاه برای زود انزالی به دلیل ماده ای به نام لینولئیک موجود در سیر سیاه است که یکی از موثرترین داروهای گیاهی برای درمان زود انزالی محسوب می شود. سیر سیاه فعالیت جنسی را در افراد افزایش داده و موجب نعوظ بهتر می گردد.

فرآیند تخمیر که در تولید سیر سیاه انجام می‌شود، باعث افزایش سطح آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی می‌شود که نقش مهمی در مقابله با عوامل بیماری‌زا دارند. این ترکیبات، مانند پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها، به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کرده و سلول‌های ایمنی را تقویت می‌کنند. این به بدن شما اجازه می دهد تا مواد مغذی خود را به طور کامل جذب کند و از خواص افزایش متابولیسم سیر سیاه بهره ببرد. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان ، آلیسین و سایر ترکیبات است که به تنظیم سطح قند خون، کاهش تجمع چربی و افزایش چربی سوزی کمک می کند. سیر سیاه همچنین به تنظیم سطح قند خون، کاهش میل به قند و جلوگیری از سقوط انرژی که منجر به پرخوری می‌شود کمک می‌کند.

نوشیدن آب بعد از سیر سیاه می تواند به هضم و جذب ترکیبات مفید آن کمک کند. علاوه بر این، حاوی ترکیبی به نام اس-آلیل سیستئین است که این ماده متابولیسم چربی و مصرف انرژی را افزایش می دهد. با این حال، برخی از افراد ممکن است عوارض جانبی خفیفی را تجربه کنند، به خصوص اگر آن را در مقادیر زیاد مصرف کنند.

توصیه چی شی این است که اگر به دنبال یک راه افتاده برای جلوگیری از افزایش وزن ناشی از رژیم غذایی پرچرب هستید، سیر سیاه یک گزینه موثر است. مصرف سیر خام می‌تواند سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش دهد و از تشکیل پلاک در رگ‌های خونی جلوگیری کند، این موضوع به حفظ سلامت قلب و کاهش خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی کمک می‌کند. خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه می‌تواند منجر به ترمیم سلول‌های آسیب‌دیده بدن شود. به همین دلیل، مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند در پیشگیری از اختلالات مرتبط با افزایش سن مثل زوال عقل و آلزایمر که در اثر آسیب‌دیدن سلول‌های مغز ایجاد می‌شوند مؤثر باشد. مطالعات نشان می‌دهند سیر سیاه می‌تواند سطح کلسترول کلی بدن، کلسترول بد (LDL) و تری‌گلیسیرید را کاهش داده و همچنین سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش دهد. همه‌ی این‌ها به حفظ سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک می‌کنند.

یکی از کارهای کبد، تولید نوعی کلسترول به نام VLDL (لیپوپروتئین با چگالی بسیار پایین) است و همچنین از حرکت چربی‌ها در جریان خون جلوگیری می‌کند. به هر حال، زمانی که VLDL و دیگر کلسترول‌ها در سطح بالایی هستند، به کبد آسیب رسانده و باعث بیماری کبد چرب می‌شوند. مجله تغذیه در ۲۰۰۲ خواص سیر برای کبد را کاهش کلسترول کل، کلسترول  LDL (لیپوپروتئین با چگالی پایین)، کلسترول VLDL و تری گلیسیرید تشکیل شده در کبد اعلام کرد. مجله نقدهای تغذیه در ۲۰۱۳ نیز مطلبی را انتشار داد که اعلام می‌کرد مصرف منظم سیر می‌تواند از کبد چرب جلوگیری کرده یا آن را کاهش دهد.


سیر سیاه تهیه
سیر سیاه تبریز
سیر سیاه تبادل نظر
سیر سیاه ترشی
سیر سیاه چه جوری درست میشه
سیر سیاه برای جوش
سیر سیاه باید جویده شود
سیر سیاه چه جوری درست کنیم
جایگزین سیر سیاه
قرص سیر سیاه و جینسینگ